Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alcaldes de CiU de l’Alt Penedès no assistiran a la conferència d’alcaldes de l’arc metropolità

El motiu el va exposar el president de la Federació Convergència i Unió a la Catalunya Central, i diputat parlamentari de la coalició nacionalista, Joan Raventós.

La reunió es fa avui a Martorell i Convergència i Unió assegura que no ha defensat mai el fet metropolità i que estan a favor d’una vegueria que aplegui el Gran Penedès. La conferència d’alcaldes, que comptarà amb participació d’uns vuitanta municipis de les ciutats de l’anomenat Arc Metropolità duu com a títol "L’Arc metropolità: la nova realitat territorial".Des de CiU se senten també sorpresos de que sigui la Diputació de Barcelona qui hagi proposat bona part del temari que s’hi tractarà quan, segons CiU, aquest organisme està destinat a desaparèixer. D’altra banda, els convergents demanen que ERC es posicioni.CiU segueixen defensant la vegueria per al Gran Penedès i lamenten la política que qualifiquen de seguidisme que es fa de les decisions del president d ela Generalitat.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: