Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Telm Huguet i Martí és proclamat ahir jubilat del 2004 de l’alt Penedès.

Un guardó aconseguit gràcies a la seva tasca dins el teixit cultural i associatiu de la vila. Huguet a banda de col·laborar en múltiples associacions i entitats va ser regidor de cultura de

Ahir i a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer es va celebrar l’acte de proclamació de la Jubilada o Jubilat de l’any 2004 de l’Alt Penedès. L’acte l’organitza el Casal de la Gent Gran de Vilafranca per segon any consecutiu pretén ser un reconeixement envers l’activitat d’alguna persona jubilada pel que fa a les aportacions al seu municipi tant a nivell laboral, humà i de relacions socials.

Telm Huguet i Martí va ser proclamat ahir el jubilat de l’any gràcies a la seva tasca en pro de la cultura catalana i penedesenca. Telm Huguet, un vilafarnquí de 76 anys nascut a la plaça Sant Joan va ser regidor de l’ajuntament de Vilafranca des de l’any 79 i fins el 87.

Telm Huguet actualment segueix realitzant diverses taques a la Creu Roja i a Cooperacició, seguint sent membre del Partit Socialista de Catalunya, tenint encara un paper molt actiu dins el teixit cultural vilafranquí.

La taula que va presidir l’acte va ser configurada per Armand Beneïto president de la confraria de Sant Raimon, l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, el president del consell comarcal lluís Valls, Josep Colomer president de caixa penedès i Fancesc simó ,Director General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques del Departament de Benestar i Família de la Generalitat.

Abans de l’acte de proclamació del jubilat de l’any Xavier Bru va ser l’encarregat de realitzar una petita ponència entorn a la gent gran, remarcant la possibilitat de convertir-ho en una etapa profitosa i desprenent-se de la etiqueta de jubilat com a un episodi decaient en la etapa de les persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: