Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Pep Puig ha realitzat un audiovisual sobre una escultura d’ Ángel Camino

El DVD es titula GUK, a l’ igual que l’ escultura de Camino que hi ha en un parc de la localitat alabesa d’ Amurrio.

Es tracta d’ una peça d’ acer fos de 8 metres d’ alçada, de gran pes i dimensions impressionants.

L’ objectiu de l’ audiovisual és apropar l’ espectador a l’ escultura i fer-lo reflexionar sobre les intencions de l’ artista, així com descobrir el procés creatiu i les diferents mirades possibles que pot generar una mateixa peça.

El guió és del propi escultor, Ángel Camino, actualment afincat al Penedès i que compta amb una dilatada i contundent trajectòria artística.

Pep Puig també ha col·laborat en el guió i s’ ha encarregat de la realització i també hi han participat una dotzena de voluntaris bascos i penedesencs que han fet d’ actors i s’ han encarregat de la filmació, el muntatge audiovisual i de la producció.

L’ audiovisual GUK no és un documental, tampoc és un vídeo art, ni un curt de ficció, tot i que segons Puig, participa de tots aquests estils.

GUK convida a participar, a través dels sentits i la reflexió, sobre l’ art.

L’ audiovisual va dirigit a un públic ampli, que va dels nens als adults amb una clara voluntat pedagògica. El DVD es pot mirar en 3 idiomes: català, castellà i euskera.

GUK es presenta avui a Vilafranca, en el marc dels actes paral·lels del III Simpòsium d’ Escultura de l’ Alt Penedès. L’ acte tindrà lloc a l’ Auditori del Museu, a les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: