Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte IGUALEM neix amb la voluntat de reduir els desequilibris laborals entre homes i dones, a

Es tracta d`una iniciativa europea que s’emmarca en els treballs que des dels ajuntaments de l’eix diagonal es duen a terme en la iniciativa comunitària Equal

El regidor de treball de l’Ajuntament de Vilafranca, que ha presentat el projecte acompanyat del cap del servei de foment de l’ocupació i de la responsable tècnica del Pla per la Igualtat, comentava que es preveu invertir més de 2 milions d’€ en els propers dos anys per tal de posar en marxa iniciatives i projectes que ajudin a reduir la desigualtat en el mon laboral entre homes i dones, una tasca encara necessària si es miren la dades d’atur. Francisco Romero

Romero reconeix que aquestes qüestions no son una competència municipal, però també que des de l’Ajuntament de Vilafranca fa força anys que s’hi dediquen esforços molt importants.

Entre els projectes i actuacions previstes hi ha l’estudi de les causes d’assignació dels treballs en funció del gènere; es posarà en marxa una mesa per la igualtat laboral, es potenciarà la responsabilitat social de l’empresa i es crearà la figura de l’Agent Territorial per a la Igualtat Laboral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: