Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Generalitat es va reunir ahir amb representants de les entitats de l’Alt Penedès

La visita del mandatari català, acompanyat de la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel, va començar a dos quarts de 10 del matí a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Després de saludar a la corporació municipal, amb l’alcalde, Jordi Girona, al capdavant, va signar el llibre d’honor. El president es va traslladat a la Biblioteca Municipal on va mantenir una reunió amb representants de les entitats i les associacions del municipi.

Més tard Pasqual Maragall va visitar l’escola de La Ràpita on l’han rebut la consellera d’Educació, Marta Cid, la directora de l’escola, Montserrat Mateu, i el president de l’AMPA, Josep Lluís Soriano. Després de reunir-se amb l’equip directiu, el president ha participat en un programa de ràdio escolar que han organitzat conjuntament els alumnes de 6è de primària del centre conjuntament amb un centre d’Extremadura.A les dotze del migdia el president ha arribat a l’Ajuntament de Vilafranca on ha estat rebut per l’alcalde , Marcel Esteve. S’han traslladat a la sala de plens per saludar a la corporació municipal. Aprofitant la visita del president Maragall, el Futbol Club Vilafranca li ha lliurat la insígnia d’or de l’entitat. Així, l’alcalde ha pres la paraula destacant la voluntat del president de conèixer la realitat social de la vila.

Després ha parlat el president del Vilafranca de futbol, Pere Montserrat, oferint la insignia d’or.

Finalment el president de la Generalitat, ha clos l’acte exposant la singularitat que té Vilafranca amb el seu ampli teixit associatiu.

Maragall ha felicitat al FC Vilafranca pel centenari i ha aprofitat la commemoeració per parlar de l’evolució de Catalunya en tots aquests anys que ha portat al govern actual de la Generalitat a revisar l’estatut d’autonomia que ha avançat que s’aprovarà aviat.Un cop finalitzat l’acte i des de l’ajuntament estant, el president ha iniciat una passejada pel centre de la vila.

A un quart d’una ha anat a la seu de l’Associació de Veïns del barri de l’Espirall on s’ha reunit amb els presidents de les entitats veïnals dels diferents barris vilafranquins.

Un cop finalitzada la reunió, el president s’ha traslladat al Pont del Carril per visitar les obres de l’AVE. En la visita també hi ha estat present, entre d’altres autoritats, el secretari de Mobilitat de la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques, Manel Nadal.

La visita de Pasqual Maragall a l’Alt Penedès finalitzarà amb un dinar, al Casal de Vilafranca, amb representants de les entitats i associacions de Vilafranca i de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: