Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP espera que aquest mes de juny es conegui el resultat d’un estudi sobre les antenes de telefoni

El regidor del PP, Josep Ramon, recorda que el passat mes de març ja va fer un prec en el si del Consell Municipal de Mediambient.

El prec era per tal que l’ajuntament analitzés si la ubicació de les antenes de telefonia mòbil a Vilafranca compleixen la normativa en els aspectes de potència i distància de zones habitades, per tal d’evitar efectes negatius en la salut dels ciutadans.

El motiu de la demanda ha vingut motivat per la preocupació veinal que genera una antena que es troba en l’edifici de telefònica al carrer Eugeni d’Ors.En resposta al prec del PP, el regidor de medi ambient, Patro Recober, va encarregar de forma immediata un estudi sobre les antenes de telefonia de Vilafranca, que segons Josep Ramon, ha d’estar gairebé enllestit , i del qual espera tenir-ne referències en la propera reunió del consell de medi ambient, a finals d’aquest mes de juny.

Josep Ramon ha explicat que en concret l’antena del carrer Eugeni d’Ors ha generat preocupació veïnal, fins el punt que s’estan recollint signatures en els comerços del barri de Sant Julià.

L’objectiu és determinar si totes les antenes de telefonia que hi ha a Vilafranca compleixen la normativa, per actuar en els casos on aquesta normativa no es compleixi.El regidor del PP espera que el tema pugui estar aclarit ben aviat, tan bon punt es reuneixi el Consell Municipal de Mediambient.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: