Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana completar l’ enllaç de Gelida amb l’ autopista AP-7

La diputada del Grup Popular al Parlament de Catalunya i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha presentat una proposició no de llei en aquesta línia.

El text insta el Consell Executiu a reclamar al Govern de l’Estat que iniciï converses amb ACESA per completar l’enllaç existent de Gelida amb l’AP7, per accedir i sortir en direcció Tarragona.

La diputada popular considera necessari completar l’enllaç, en sentit sud, donat que en els darrers anys s’ha desenvolupat al voltant una important activitat comercial i logística que incrementa els moviments vinculats a la mobilitat obligada. Per a Montserrat, "malgrat que la necessitat és prou evident, ara s’afegeix la circumstància de la futura construcció d’un centre penitenciari per a dones a Sant Llorenç d’Hortons, projecte que farà necessari tenir accessos ràpids i directes des de l’autopista i des de totes les direccions, evitant així recorreguts innecessaris per vies locals o centres urbans".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: