Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní reclama la neteja de les voreres de la carretera de Sant Quintí

La portaveu del Grup Popular a l'Ajuntament de la capital del cava, Dolors Montserrat, ha presentat un prec reclamant que amb caràcter d'urgència es procedeixi a netejar les dues voreres de la carretera Sant Quintí i a segar tots els matolls secs. Montserrat ha presentat aquest prec davant l'estat d'abandonament que pateix tota la zona [...]

La portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de la capital del cava, Dolors Montserrat, ha presentat un prec reclamant que amb caràcter d’urgència es procedeixi a netejar les dues voreres de la carretera Sant Quintí i a segar tots els matolls secs.

Montserrat ha presentat aquest prec davant l’estat d’abandonament que pateix tota la zona de la carretera de Sant Quintí, perquè aquesta situació el converteix en un focus d’incendi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: