Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní demana a l’ equip de govern mesures per economitzar l’ aigua

Arran de l' establiment de mesures excepcionals per part de l' Agència Catalana de l' Aigua, la portaveu del PP de l'Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha demanat a l'equip de govern municipal que prengui les mesures necessàries per tal d'economitzar l'aigua, i així, fer front als efectes de la sequera. Montserrat vol saber [...]

Arran de l’ establiment de mesures excepcionals per part de l’ Agència Catalana de l’ Aigua, la portaveu del PP de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha demanat a l’equip de govern municipal que prengui les mesures necessàries per tal d’economitzar l’aigua, i així, fer front als efectes de la sequera.

Montserrat vol saber quina és la quantitat de litres d’aigua gastats pels Serveis Comunitaris, tant per reg com per neteja de carrers, en l’últim trimestre i d’on es realitza l’abastament de l’aigua pels Serveis Comunitaris, xarxa municipal, etc. Per últim, la regidora del PP vol saber si existeix cap pla d’estalvi d’aigua per Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: