Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP critica que el tripartit no ha iniciat cap campanya de prevenció en la venda d’ articles pirot

La diputada del Grup Popular al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, ha denunciat que, a pocs dies de la revetlla de Sant Joan i amb la venda de petards ja iniciada, el govern

La diputada popular de Sant Sadurní demana una campanya preventiva que posi l’accent en l´ús que es fa en urbanitzacions que estan dins de zones boscoses, recordant l’ús responsable i segur, especialment durant les revetlles i festes majors que en els propers dies es celebraran.

Dolors Montserrat ha presentat una pregunta al Govern de la Generalitat per saber quines accions pensa dur a terme per fomentar l’ús responsable dels articles pirotècnics, durant les celebracions de les revetlles i festes d’aquest estiu, i quines mesures de control ha adoptat per evitar la venda de productes pirotècnics a menors d’edat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: