Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple d’avui a Gelida servirà per anunciar el canvi d’alcalde, fruit del pacte entre ERC i CiU

Miquel Carrillo, alcalde fins ara de Gelida en representació d’ERC, presentarà aquest vespre al ple la seva renúncia al càrrec,

Ho farà per tal de donar compliment al pacte de govern entre la formació republicana i CiU, en virtut del qual ERC ostentava l’alcaldia els dos primers anys de mandat; convergència el tercer, i el darrer any tornava a ser per ERC.

Un cop formalitzat aquest tràmit, es convocarà el ple extraordinari per dissabte al migdia en que es farà el relleu al capdavant del consistori gelidenc, passant a ser alcalde el convergent Francesc Rossell. Aquest, com ja hem dit, serà alcalde al llarg dels propers 12 mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: