Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El periodista Pitu Abril va assistir a la presentació del llibre "FC Mediona 75 anys de vivències i

A la sala del Casal Medionenc, plena a vessar, el passat dissabte va tenir lloc l’acte de presentació del llibre.

El torn de parlaments el va obrir en Joan Ferrol que va ser l’autor del llibre del 50è aniversari del Mediona i va aprofitar per expressar la seva satisfacció de veure com el camí que havia encetat altres l’han seguit si superat.

Seguidament el diputat provincial Cisco de La Cruz va subratllar l’aposta de la Diputació per totes les obres de qualitat que vinculessin l’esport i la cultura i va recordar com sempre havien estat al costat de l’esport a Mediona, d’una manera especial en aquest 75è aniversari. El president del Consell Comarcal Lluis Valls va subratllar la importància dels 75 anys d’una entitat esportiva modesta que es fa a base de dedicació i estimació de molta gent voluntària. El president del Mediona va fer lliurament per part del club d’uns plaques a l’autor del llibre, Joan Tutusaus i als seus col·laboradors més directes, Lurdes Gustems i Jose Luis Díaz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: