Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu i Quatre passes proposen un tomb per Vilafranca a la descoberta de les roques i els fòssils

Aquesta és la novetat de la quarta edició del "Cicle de fòssils urbans" que organitzen conjuntament el Museu de Vilafranca i l’ empresa d’ activitats culturals "Quatre passes".

L’ itinerari conjuga un apropament a la geologia i als fòssils a partir del patrimoni arquitectònic de la Vila, segons explica Anna Mascaró de Quatre Passes.

D’ aquesta nova activitat se’n faran 3 sortides els dissabtes 9, 16 i 23 de juliol, a dos quarts de 9 del vespre. Com en les visites de fòssils de les darreres temporades, comencen al Museu i acaben al campanar de Santa Maria amb una copa de vi o de cava. Es recomana portar lupa.

D’ altra banda el cicle torna a convidar a la recerca de fòssils pels carrers de Vilafranca amb dues úniques visites.

La primera és una sessió infantil sobre fòssils urbans, adreçada a infants a partir de 6 anys, que tindrà lloc aquest diumenge a les 12 del migdia.

L` altre passejada segueix el model de les que s’ han fet en les tres darreres temporades, adreçades al públic adult i també familiar. Es farà el dissabte de la setmana que ve i en aquest cas es tracta de passejar pels carrers del casc antic, començant per la façana del Museu, a la recerca de fòssils. La visita començarà a dos quarts de 9 del vespre.

Per participar a qualsevol d’ aquestes passejades del cicle de fòssils urbans s’ ha de trucar prèviament al Museu i fer la reserva. El preu és d’ un euro per persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: