Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El GEP organitza un any més les colònies a Penyafort i campaments a Astúries i a l`Empordà dins les

Un estiu més el grup esplai parroquial de Vilafranca ja ha preparat les activitats d’estiu. Com ja és habitual el plat fort dins d’aquestes activitats seran les colònies de penyafort. Però enguany també

Una vegada finalitzat el curs escolar el Grup Esplai parroquial de Vilafranca engega les activitats d’estiu, unes activitats obertes a tothom siguin o no participants que l’activitat realitza al llarg de l’hivern. Com cada any l’activitat principal són les colònies a la casa de Penyafort a Pontons, que compten amb una llarga tradició en estades estiuenques per als infants de vilafranca i la comarca. Enguany s’ofereixen dos torns de colònies. El primer, que tindrà lloc dels dies 24 de juliol al 2 d’agost, i que és per als Infants de 1r a quart de primària . I el segon torn, del 2 a l’11 d’agost, per als nois i noies de 5è, 6è de primària i 1r- i 2n d’ESO.

Les colònies són una proposta que des del GEP es plantegen com una experiència en contacte amb la natura on a diferència d’altres ofertes inclouen un gran nombre d’experiències.

Però enguany a banda d’aquestes activitats també s’han programat dos campaments. Un als picos d’Europa, Astúries per als joves de 3er 4rt d’ESO. I l’altre a l’Empordà, per als joves de 1r i 2n de Batxillerat.

Totes les activitats estan obertes a tothom Les inscripcions per a les colònies i campaments es poden formalitzar a la secretaria del Gep al carrer Sant Bernat 1 els dimarts i divendres de dos quarts de vuit a les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: