Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival `En Veu Alta` porta narradors de tot el món a l`Alt Penedès

Aquesta nit comença "En veu alta", una nova proposta cultural que pretén acostar al públic adult els contes i les narracions orals.

El motiu no és altre que "recuperar el delit per imaginar a través de les paraules, sense intermediaris que ens fabriquin les imatges".

La narradora i organitzadora del Festival, Jordina Biosca, ha explicat a Ràdio Vilafranca que En Veu alta serà present a Vilafranca, Sant Martí Sarroca, Els Monjos, Sant Quintí de Mediona, Olèrdola, Vilobí i Sant Pere de Riudebitlles. Durant deu dies, la comarca tindrà la possibilitat de recuperar un patrimoni que sembla exclusiu de la infància i del qual el públic adult podrà gaudir en un format pensat per a ell.

Els contes seran de tota mena, segons Biosca, des de moderns a clàssics, passant per mitològics, curts o llargs.

Contes que explicaran narradors professionals vinguts des de Catalunya, Mèxic o el Japó, i en el marc de places públiques o espais privats dels diferents municipis participants.

La inauguració tindrà lloc avui, al bar `La Moderna` de Vilafranca, on a les 9 del vespre, el narrador Albert Estengre, sota explicarà el conte `Sexe no beneït`.

Demà, a dos quarts de 10 de la nit al cafè El Centre de Sant Martí, Jordina Biosca i la mezzosoprano Noemí Martínez narraran "El testament" i a les 11, al pati de Cal Figarot, Agustí Ferrer explicarà el conte "Fantasmes, però no tant". Tots els actes són gratuïts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: