Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival de músiques de Vilafranca, Calima, començarà a finals de juny per oferir l’actualitat mu

Ahir a l’Escorxador es va fer la presentació de la segona edició d’aquest cicle, que amb el nom de Calima vol acostar a Vilafranca l’actualitat musical de Catalunya i de les seves àrees

El festival consistirà en 10 dies consecutius d’activitat musical i cultural, que s’iniciarà el 30 de juny i finalitzarà el 10 de juliol. Es podran veure 21 espectacles musicals en diferents espais de la vila, i oferiran també la possibilitat d’escoltar i veure en directe diversitat d’estils musicals. Enguany hi ha novetats sobre tot pel que fa als espais.

Música com dèiem n’hi haurà per tots els gustos, des dels estils més clàssics al jazz o les tendències més innovadores. També es buscarà oferir possibilitats a les noves tecnologies, continuant el que es feia fins ara al Claustrònic. Amb el nom de Flam, context cultura visual, servirà d’aparador per a joves creadors en diferents disciplines artístiques.

El pressupost d’enguany de Calima és de 62.000€, i amb una aposta important per tal d’acostar a Vilafranca espectacles de qualitat que sorprenguin també als espectadors.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: