Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El departament d’Agricultura ha creat un premi commemoratiu del 25è aniversari de l’ INCAVI

El Diari Oficial de la Generalitat publica la resolució per la qual es crea el premi commemoratiu dels 25 anys de vida de l`Institut Català de la Vinya i el Vi, amb l’

El premi, que tindrà caràcter exclusivament honorífic, serà atorgat a lespersones i institucions que hagin dut a terme actuacions que, de manera pública i notòria, hagin contribuït a desenvolupar, dinamitzar, valorar i millorar el sector vitivinícola al llarg d`aquests vint-i-cinc anys.La proposta d`atorgament del premi la realitzarà una comissió presidida per el director general de l’ INCAVI, el vilafranquí Joan Aguado. El premi es lliurarà en l`acte públic de commemoració del XXV aniversari de l`INCAVI, pel conseller d`Agricultura, Ramaderia i Pesca, Antoni Siurana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: