Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita subvencions per a la renovació dels petits establiments

El Punt d’Informació CIDEM del Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita les subvencions per a la renovació dels petits establiments comercials que convoca el Consorci de Promoció Comercial de Catalunya.

La convocatòria preveu subvencions per millorar, renovar o ampliar les instal·lacions i els equipaments del punt de venda o l’espai d’atenció al públic, subvencions per millorar la imatge exterior de l’establiment i subvencions per comprar equipaments de noves tecnologies. En cap cas no se subvencionarà l’adquisició de béns immobles ni les inversions realitzades per a l’obertura de nous establiments o sucursals.

Poden sol·licitar aquests ajuts les petites empreses comercials detallistes de municipis de més de 5.000 habitants que tinguin previst fer una inversió mínima de 10.000 euros en la renovació de l’establiment. L’import de la subvenció no podrà excedir el 20% de la inversió realitzada ni podrà superar el 10.000 euros.

Les persones interessades a rebre més informació sobre aquestes subvencions es poden dirigir al Punt d’Informació CIDEM del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el divendres 29 de juliol de 2005.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: