Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha atorgat 3 ajuts per a projectes pedagògics a les Zones Escol

El primer projecte subvencionat pel Consell Comarcal és el de la ZER de les Graus, que comprèn els municipis de Font-rubí i Vilobí. En aquesta ZER, els centres d'educació infantil i primària Font-rúbia i Llebeig han elaborat un projecte educatiu consistent en una trobada general dedicada a la música, tres trobades d'alumnes per cicles educatius, [...]

El primer projecte subvencionat pel Consell Comarcal és el de la ZER de les Graus, que comprèn els municipis de Font-rubí i Vilobí. En aquesta ZER, els centres d’educació infantil i primària Font-rúbia i Llebeig han elaborat un projecte educatiu consistent en una trobada general dedicada a la música, tres trobades d’alumnes per cicles educatius, tres torns de colònies a Castelldefels, Pontons i Tarragona, i una visita al Museu de la Ciència de Barcelona.

El segon projecte, que ha rebut un ajut en aquesta 5a edició dels ajuts per a projectes pedagògics a les ZER, ha estat presentat per Subirats. Sota el títol "El temps de lleure i l’oci", les tres escoles que integren la ZER de Subirats (Lavern, l’Ordal i St. Pau d’Ordal) estan duent a terme activitats complementàries com la recuperació de jocs tradicionals de pares i avis amb l’objectiu de diversificar les actuals activitats de lleure dels infants.

Finalment, ha rebut un ajut el projecte pedagògic de la ZER la Ginesta, que comprèn els municipis del Pla del Penedès i Torrelavit.

Aquestes dues escoles han proposat organitzar una trobada conjunta a Torrelavit amb la finalitat d’afavorir la relació entre tots els alumnes de la ZER, en un ambient lúdic i festiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: