Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Rotary de Vilafranca ha distingit a Jaume Massanell per la seva activitat i ha lliurat els p

Dilluns al vespre el Club Rotary va celebrar en el marc de l’hotel Pere III l’habitual sopar de lliurament de premis als millors estudiants.

Pere Escuder va exercir de mestre de cerimònies en un acte en el que es va retre un homenatge i distinció al vilafranquí Jaume Massanell, per la seva llarga trajectòria d’activitat vinculada a diferents entitats de la vila. Massanell, que té 78 anys havia estat membre de la junta del Casino i va presidir també durant molts anys la junta del Casal, a més també havia estat regidor de l’ajuntament de Vilafranca.D’altra banda es van lliurar també els diplomes i premis als millors estudiants del curs 2003/2004, uns premis que distingeixen als tres estudiants dels instituts de Vilafranca que han tret millor nota de promig entre els resultats acadèmics i la selectivitat. El premi consisteix en una estada de 15 dies en algun país europeu amb representació del club rotary.

El president de l’entitat a Vilafranca, Joan Miquel Becerra, destaca que els intercanvis culturals afavoreixen i estimulen una visió més oberta del món.Els tres estudiants distingits van ser la Marta Pujadó de l’Escola Montagut que va obtenir una nota promig de 9’30, l’Anna Massó també de l’Escola Montagut amb una nota de 8’69 i el Pere Martí de l’Institut Milà i Fontanals amb un 8’52 de nota. Els tres països on podran viatjar aquests joves són Alemanya, àustria i Escòcia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: