Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bingo solidari dels Xicots sortejarà diumenge més de 2.000 euros en premis

Els Xicots de Vilafranca organitzen aquest diumenge, el bingo solidari amb el qual donen inici a la seva campanya promocional de la colla.

Els beneficis que s’obtinguin del bingo es destinaran íntegrament a les persones damnificades pel tsunami que va assolar una part de la costa asiàtica el passat mes de desembre. En total hi haurà més de 200 regals valorats en uns 2.000 euros. Com comenta el sotspresident de la colla castellera vilafranquina, Felip Ortega, ells mateixos van quedar sorpresos de la bona resposta dels comerciants de la vila.

El bingo solidari començarà a les 6 de la tarda i és previst que duri fins a les 9 del vespre, al local social de Cal Noi Noi, a la plaça Milà i Fontanals. En total es faran 30 lots de regals, corresponents a 15 premis de bingo i 15 premis de línia. Entre els obsequis que es rifaran hi ha joies, un DVD, una home-cinema, llibres, joguines, roba, bombons, embotits…, que han estat cedits per gentilesa d’una vuitantena de botigues de Vilafranca. Els dos regals-estrella se sortejaran a la meitat i al final del bingo solidari. Ortega comenta que els diners que es recullin es destinaran al sud est asiàtic, a la zona que es va veure afectada per el Tsunami de final d’any.

La recaptació es farà arribar a la zona a través de Creu Roja. De fet, el mateix diumenge al vespre es farà el lliurament a l’assemblea comarcal de Creu Roja, que serà l’encarregada de fer-la arribar als damnificats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: