Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball de Cercolets busca 4 nois

L'any passat el Ball de Cercolets de Vilafranca va iniciar un projecte de recuperació d'algun dels seus trets diferencials, que havia perdut al llarg dels anys. La nova imatge del Ball de Cercolets va gaudir d'una notable acceptació per part de tots els vilafranquins. Enguany però, dels cinc balladors de l'any passat només en continua [...]

L’any passat el Ball de Cercolets de Vilafranca va iniciar un projecte de recuperació d’algun dels seus trets diferencials, que havia perdut al llarg dels anys. La nova imatge del Ball de Cercolets va gaudir d’una notable acceptació per part de tots els vilafranquins.

Enguany però, dels cinc balladors de l’any passat només en continua un i malgrat els cartells que demanaven noves incorporacions, encara no han rebut cap resposta.

Per això, el Ball necessita 4 nois per a tornar a ballar nois i noies aquesta propera Festa Major i així, garantir la continuïtat del projecte iniciat l’any passat.

De tota manera, des del Ball de Cercolets també es pregunten si ¿Val al pena continuar buscant nois o és preferible fer un pas enrera i tornar a ballar només noies aquest any? La seva adreça electrònica , resta a la vostra disposició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: