Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres es va celebrar la primera nit solidària de Vilafranca organitzada des del rotary club amb

Tot i que encara no es tenen xifres exactes Amb les donacions tant del sopar com de les empreses col·laboradores i de la subhasta de quadres s’espera recollir aproximadament 30 mil euros.

Aquesta nit solidària ha estat organitzada per rotary Club vilafranca una organització internacionals integrada en la xarxa de 31.000 clubs en 166 països. Una agrupació integrada per empresaris i professionals que dóna serveis humanitaris i contribueix a diverses causes solidàries. En aquesta ocasió la iniciativa es destinava a la Fundació Pax, per un projecte de suport als nens afectats per les mines antipersona.6 empreses col·laboradores van fer una aportació de 2000 euros, cadascuna i Caixa Penedès va incrementar aquesta aportació en 4 mil euros més.

Seguidament va tenir lloc la subhasta de dos quadres cedits per August Rossell i Raimon Colomer Pagès. Pel què fa al quadre de Raimon colomer "Penedès a la tardor" se’n van recollir 2400 euros i el quadre "El raïm" d’August Rossell va ser subhastat per 2600 euros.

Després del sopar des del rotary club vilafranca es desprenien valoracions molt positives, ja que tot i que fins d’aquí uns dies no es dirà la xifra exacta es preveu una recaptació d’uns 30 mil euros. Per acabar la nit solidària es va presentar l’espectacle musical "Somnis de cabaret", de la companyia Andedant.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: