Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte l’Escola de Música de Vilafranca oferirà el concert de final de curs, al teatre Cal Bolet

Els alumnes de l’escola municipal de Música Maria Dolors Calvet, de Vilafranca, oferiran dissabte a la tarda el concert de fi de curs.

En primer lloc hi haurà la participació d’un grup de saxos, dirigits per David Miret. Després hi haurà el concert del combo de l’escola, que treballa amb el professor Paton Felices. La primera part del concert finalitzarà amb la Banda de Música de l’escola, que interpretarà "El senyor dels anells i les dues torres", dirigits per Cristina Gomila.

A la segona part actuaran els grups de cant coral de l’escola. Primer els nois i noies que integren la coral de l’escola interpretaran quatre cançons acompanyats per el combo de l’escola i amb la direcció de Carles Sanz. Per acabar, els alumnes de cant coral de grau elemental, juntament amb l’orquestra de l’escola i amb direcció de Roser Rios i Joan Ràfols, interpretaran una cantata.

La cantata du per títol "La Ciutat i la Lluna" i portarà a uns 80 alumnes de l’escola tot fent música dalt de l’escenari.

El concert s’iniciarà a les 7 de la tarda a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: