Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres es va presentar el Comitè Executiu Comarcal de l’Alt Penedès de la Federació de CiU

La federació nacionalista està seguint el procés de nova organització en el que es fusionen els comitès comarcals dels dos partits, arreu de Catalunya.

El de l’Alt Penedès estarà co-presidit per Raimon Gusi de Convergència i per Sebastià Janè de Unió. Els acompanyen en l’executiva els convergents Ignasi Valero, Núria Bel, Sussana Escribà i Joan Amat, i per Unió, Ramon Carbó, Salvador Carbó, Ester Parellada i Júli Bàrcena.

La presentació es va fer ahir a la seu de convergència i va comptar amb la presència del diputat , Joan Raventós, del secretari d’acció municipal de CDC, Lluís Corominas i el secretari d’organització d’Unió, Benet Maimí.

Maimí explicava que el procés d’organització ha de portar abans de final d’aquest any a triar els candidats de les properes eleccions municipals dels pobles de més de 5 mil habitants.Per la seva part Lluís Corominas, destacava que per CiU els municipis mitjans com Vilafranca tenen molta importancia en la seva estratègia.Joan Ravetós va avançar que des de la perspectiva de l’Alt Penedès els principals objectius de cara a les eleccions del 2007 seran recuperar la presidència del consell comarcal i aconseguir també el diputat provincial.

Segons els responsables de la federació nacionalista el procés de fusió constata una cohesió imprescindible per poder governar amb coherència el país, i van posar com a exemple els 18 mesos del govern tripartit de la Generalitat, que consideren caòtics per Catalunya. També van ressaltar que CiU és la forma més municipalista perquè disposa de 525 alcaldes del 946 que hi ha a Catalunya, a més de governar en tres de les quatre diputacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: