Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts vinent s’estrenaran les dues cançons guanyadores del "Posa-hi lletra!"

La III edició del concurs convocat per el Centre de Normalització Lingüística Alt Penedès-Garraf i l’Escola de Música Freqüències de Vilanova ja té dues lletres guanyadores.

El nom de les dues persones premiades es donarà a conèixer el pròxim 21 de juny, en un acte que començarà a les set de la tarda, a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca, dins de la programació prevista per celebrar el Dia de la Música.

Un cop conegut el veredicte del jurat i lliurats els premis, un grup d’alumnes de l’escola de música Freqüències, en companyia del compositor i guitarrista de Lax’n’Busto, Pemi Rovirosa interpretaran per primera vegada les cançons guardonades.

A diferència de les edicions anteriors, el concurs oferia dues modalitats: la primera consistia a crear una lletra per a una melodia i la segona a presentar una lletra, que després ha estat musicada pel guitarra del grup musical Lax’n’Busto, Pemi Rovirosa.

Una altra novetat de la tercera edició del concurs ha estat que no hi hagut límit d’edat per participar-hi i això ha permès que hi accedissin persones que tenien entre 12 i 83 anys, tot i que la majoria dels treballs pertanyien al sector més jove. Així, s’han presentat un total de 50 lletres que han optat als premis finals. El jurat, format per representants del grup Lax’n’Busto, l’Escola de Música Freqüències, el Centre de Normalització Lingüística Alt Penedès-Garraf, Canal Blau FM i Ràdio Vilafranca, es va reunir durant la primera setmana del mes de maig per triar les dues guanyadores, tenint en compte l’originalitat, la forma i el contingut.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: