Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns es va fer l’acte de cloenda de l’escola taller Habitatge i Patrimoni

L’escola taller habitatge i patrimoni posat així el punt i final a un període de treball de dos anys.

Des del 29 de juny del 2003, un grup de joves han estat treballant en la rehabilitació de l’edifici del número 5 del carrer Galceran per fer tres habitatges per a gent jove i un local als baixos. I també en la nova fase de rehabilitació del Claustre de Sant Francesc. Aquest últim projecte d’actuació no està finalitzat i s’espera que es pugui iniciar un nou projecte per acabar-lo definitivament i aconseguir així que l’espai del Claustre estigui obert al públic.També està prevista la incorporació d’un nou mòdul de fusteria que s’uniria als ja existents de construcció, lampisteria i pintura.El saló de plens de l’ajuntament de Vilafranca va acollir el lliurament de diplomes amb la presència de l’alcalde, Marcel Esteve, el coordinador de l’àrea de desenvolupament econòmic i promoció Patro Recober, el regidor de treball Francisco Romero i el regidor de Formació per l’ocupació Francisco Álvarez. L’acte ha estat conduït pel director de l’escola Nino Gómez.L’escola taller existeix des del 1986 i té dos objectius bàsics: rehabilitar espais i edificis que tinguin una finalitat social o cultural per la vila i inserir laboralment als seus alumnes fent alhora una tasca de socialització. L’escola taller d’aquests dos darrers anys és la catorzena i la satisfacció per la feina feta en aquesta escola taller passa pels dos projectes que han dut a terme els alumnes i els professionals, tal com explica el director.Durant l’acte de cloenda es van passar diapositives de la tasca que han dut a terme des de l’escola taller, i alumnes i professors van rebre un obsequi per part dels representants del consistori vilafranquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: