Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns es tallaran a la circulació els carrers Banys i Ferrers amb motiu de l’enderroc d’un edific

Així, entre les 8 del matí i les 7 de la tarda estaran tallats a la circulació el carrer Banys, entre el carrer de Santa Magdalena i el carrer de Vilobí, i el

Els vehicles provinents de la plaça Milà i Fontanals s’hauran de desviar pel carrer Santa Magdalena, que estarà obert al trànsit i els vehicles provinents del carrer Vilobí hauran de continuar pel carrer Banys.

Durant unes dues hores, i per motius de seguretat, els vianants no podran transitar pel carrer dels Ferrers entre el carrer Sant Sebastià i el raval de la Font, i hauran de desviar-se pel carrer de Sant Sebastià. Igualment, i durant tot el dia, els vehicles que baixin del carrer dels Ferrers hauran de sortir necessàriament pel carrer Sant Sebastià i el carrer de la Font.

Així mateix, durant tota la setmana entre les 8 del matí i les 7 de la tarda es mantindrà obert a la circulació el carrer Santa Magdalena, que és zona de vianants, per tal de deixar sortir els camions que transporten les runes de l`enderroc d’aquest edifici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: