Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comença una vaga indefinida dels escombriaires de la Mancomunitat Penedès-Garraf que afectar

Els treballadors de l’ empresa Fomento de Construcciones y Contratas, concessionària del servei de recollida d’ escombraries de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf, aniran a la vaga després que ahir no arribessin a cap

Els treballadors exigeixen una jornada laboral regular, un augment salarial de l’ IPC més tres punts, un conveni per dos anys i més personal.

L’ alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha explicat a la nostra emissora que l` ajuntament està en contacte constant amb la Mancomunitat, que encara treballa per intentar evitar la vaga.

La vaga començarà dilluns que ve de forma indefinida i en aquests moments, els municipis afectats estan a l’ espera de conèixer els serveis mínims que dictarà el Departament de Treball.

L’ alcalde vilafranquí ja ha recomanat als ciutadans que si la convocatòria prospera, a partir de dilluns es tiri al contenidor la brossa estrictament necessària.

La Mancomunitat Penedès-Garraf presta el servei de recollida d’ escombraries a 22 municipis, destacant Vilafranca, Sant Sadurní, els Monjos i Sant Pere de Ribes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: