Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà tindrà lloc la inauguració de l`exposició El castell d`Olèrdola i l`Alt Penedès a l`edat mitjan

La mostra obre una finestra a una història que va començar fa més de mil anys, de la que en som hereus, i que va conformar bona part de l`actual paisatge humà del

La directora del Museu d’Arqueologia d’Olèrdola, Núria Molist, destaca que el contingut dels set plafons que componen l’exposició s’ha extret d’un treball d’investigació de la documentalista medieval Carolina Batet.L`element conductor és el castell termenat d`Olèrdola, un dels principals protagonistes de la formació del Penedès i on la recerca històrica es remunta al segle XIX i continua fins l`actualitat.L’exposició es podrà veure fins el setembre al castell d’Olèrdola i posteriorment serà itinerant per la comarca.La inauguració es farà a les set de la tarda a la seu d`Olèrdola del Museu d`Arqueologia de Catalunya.

L`acte comptarà amb l`assistència de la directora del Museu d`Arqueologia de Catalunya, l`alcalde de l`Ajuntament d`Olèrdola i el president de l`Institut

d`Estudis Penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: