Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Davant l’incompliment dels serveis minims l’alcalde de Vilafranca ha signat un decret de measures ur

Des de l’ajuntament es recorda que la recollida de les escombraries és un servei delegat a la mancomunitat Penedès-Garraf, que és qui contracta el servei a l’empresa cocessionària, Fomento de Construcciones y Contratas.

Aquesta empresa està obligada a complir amb els serveis mínims decretats per la Generalitat. Desprès d’una setmana de vaga es fa evident que aquests serveis no es compleixen i l’alcalde de Vilafranca va signar un decret el pasta divendres per fer front a aquesta situació, sobre tot en aquells aspectes que puguin afectar la salubritat pública, en uns dies on el calor és molt intensa.

Marcel Esteve agraeix la col.laboració ciutadana que s’ha fet evident fins ara i manté la crida a la ciutadania, tot i recordant que des del divendres s’han distribuit contenidors grans per diferents barris de la vila. Mitjançant la via d’emergència s’ha contractat una empresa per tal de recollir les escombrarires en els llocs més conflictius.

L’alcalde recorda que el conflicte es troba entre l’empresa i els treballadors, i des de l’ajuntament s’ha fet un parper actiu per tal que es pugin trobar solucions.

Les mesures decretades per l’ajuntament estaran en vigor mentre la situació de vaga no hagi finalitzat i s’hagi reintegrat la normalitat del servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: