Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU reitera que l’estació de trens regionals a dins de Vilafranca té molts més avantatges que fora d

Els regidors convergents creuen que no només és possible l’estació de trens regionals dins de Vilafranca, sinó que també és el que li convé a la vila i als ciutadans.

Segons el portaveu del grup, Pere Regull, que l’estació estigui fora serà un segon fracàs de l’equip de govern i que provocarà que Vilafranca perdi la seva personalitat com a vila que dóna servei a tota la comarca.Els regidors manifestaven que l’equip de govern té la obligació de lluitar per la ubicació ideal de la infraestructura i de contractar tècnics independents del Ministeri i la Generalitat per valorar realment què és el millor per la vila. Durant la roda de premsa s’han tornat a exposar els motius pels quals els regidors convergents creuen que l’estació de trens regionals ha de ser al centre, encapçalats perquè aquesta ubicació actual pot garantir un reforç del futur comercial de la vila.D’altra banda, els regidors de CiU han acusat l’equip de govern d’enganyar els ciutadans amb els planells que apareixien a l’estand de les fires de maig, dins de l’exposició Vilafranca en marxa. I pensen que hi ha alguns aspectes que no queden clars, com ara que no se sap qui farà l’obra de la llosa de cobriment de la via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: