Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila i SERCOM signen un conveni que els permetrà anunciar-se a Ràdio Vilafranca i Vilafranca

El president de l’associació de comerciants del Centre Vila, Joan Solà, i la gerent Cristina Bundó han estat als estudis de ràdio i televisió de Vilafranca per signar el conveni.

La regidora de comunicació i presidenta de SERCOM S.L, l’empresa que gestiona la ràdio i la televisió municipals representava l’altra part del conveni. Lourdes Sánchez i Joan Solà han procedit a la signatura d’aquest conveni que permetrà que els establiments del Centre Vila, per petits que siguin puguin tenir un espai publicitari a la ràdio i la televisió a preus molt raonables.Solà destacava que els preus que s’oferten per posar publicitat a Ràdio Vilafranca i Vilafranca Tv són molt competitius i que val la pena tenir en compte aquesta opció. El conveni va ser signat ahir al migdia als estudis de ràdio i televisió de Vilafranca.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: