Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellet i la Gornal celebra aquest cap de setmana la quarta festa Castellet medieval

L’Alcalde, Miguel Delgado; i el Regidor de Cultura, Esports, Joventut i Turisme, Antonio Rubio, van presentar la quarta edició del mercat medieval "Castellet Medieval 2005" que es realitzarà el proper cap de setmana,

L’horari serà de 12 a 14 hores i de 17 a 21 hores; el diumenge al matí obrirà portes una hora abans.

Segons els seus organitzadors, l’Ajuntament de Castellet i La Gornal, Castellet Medieval tindrà aquests dies l’aspecte d’una població ambientada durant la celebració d’un mercat en l’edat medieval. En els carrers s’instal·laran parades de productes tradicionals i es veuran demostracions d’oficis ja perduts. També s’hi podrà veure una teteria àrab, espectacles al carrer, músics, malabars i bufons, un faquir, etc, així com una caravana de ponis gratuïta per el més petits.

En l’edició d’enguany s’ha programat, a més, un espectacle nocturn FOC A LA CARTA, que a partir de les 10 de la nit del dissabte omplirà de foc i animació el Mercat Medieval.

En la seva intervenció l’Alcalde destacava que per aquesta edició s’han condicionat àrees d’aparcament en la part alta de Castellet i en les quals també es disposarà de personal per controlar l’entrada i sortida de vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: