Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet tanca el cicle d’espectacles professionals d’aquesta temporada diumenge amb "Maca, per fav

La companyia Total Memos, amb Clara Segura i Bruno Oro, serà la que acostarà aquest espectacle al teatre vilafranquí diumenge a la tarda.

Segura i Oro estan representant "Maca per favor … les postres" des de l’any 2001, i per tant es tracta d’un espectacle que ha tingut molt bona acollida del públic i que també ha estat força evolucionat al llarg d’aquests anys. Com comentava Oro en una entrevista a la nostra emissora, és un muntatge de teatre de petit format, en que entre els dos donen vida a més d’una vintena de personatges, amb una escenografia senzilla però amb molta vida. Oro explicava també que l’obra vol ser una crítica a la situació de la cultura a casa nostra.

Oro ha explicat també el títol del muntatge, que com ell dia es presta a algunes confusions, ja que no sembla que tingui gaire a veure amb l’argument.

L’espectacle començarà a 2/4 de 8 del vespre diumenge, i les entrades es poden comprar al preu de 10 € a través del telentrada o al mateix teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: