Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès ha inaugurat la seva primera oficina a Benicàssim, a la província de Castelló.

Amb aquesta nova sucursal l'entitat ja disposa de 7 oficines a la Comunitat Valenciana, a part de la nova de Benicàssim. La xarxa estatal d'oficines de Caixa Penedès és de 587, la majoria de les quals estan situades a Catalunya, on l'entitat disposa de 551 sucursals. A hores d'ara l'entitat compta amb 34 oficines fora [...]

Amb aquesta nova sucursal l’entitat ja disposa de 7 oficines a la Comunitat Valenciana, a part de la nova de Benicàssim. La xarxa estatal d’oficines de Caixa Penedès és de 587, la majoria de les quals estan situades a Catalunya, on l’entitat disposa de 551 sucursals. A hores d’ara l’entitat compta amb 34 oficines fora de Catalunya (16 a Aragó, 11 a Madrid, i les 7 de València).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: