Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’inaugura una exposició fotogràfica que mostra la tasca pedagògica de les llars d’infants

El Col·lectiu 0-3 del Grup de Mestres de l’Alt Penedès ha presentat les activitats de les quartes jornades de sensibilització que organitzen les mestres de les llars d’infants, sota el lema "Mira què

En el marc d’aquestes jornades avui s’inaugura a la sala d’actes de l’Escorxador l’exposició "Mira què fem" en la qual es mostra la tasca educativa que es treballa en les llars amb els nens i nenes de 0 a tres anys. L’objectiu és sensibilitzar a la població en general de la importància de l’educació en aquesta franja d’edat.La inauguració de l’exposició tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda a l’Escorxador i la mostra es podrà veure fins el 17 de juny, dia de la cloenda de les jornades. Desprès de la inauguració el grup Nero Nas farà una hora del conte. Des del col.lectiu d’educadores de les llars d’infants es reivindica a l’administració pública més reconeixement de la seva tasca pedagògica, però també es demana sensibilització a la població en general.Els actes de les quartes jornades de sensibilització 0-3 anys continuaran el divendres de la setmana vinent, 10 de juny, amb una xerrada a càrrec d’Oriol Ripoll sobre "el joc i la joguina" que tindrà lloc a l’Escorxador a les set de la tarda. La cloenda es farà el divendres 17 de juny amb la projecció el video "La Panera dels Tresors", en homenatge a la mestra Tere Majem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: