Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’acaba el periode de matriculació a les escoles amb l’esperança que a Vilafranca s’hagi resolt

Recordem que en el periode de preinscripcions es va acumular molta demanda en determinats centres escolars, mentre que en d’altres , com l’escola Baltà Elias, van ser moltes les vacants.

Desprès de les preinscricions es va obrir el periode de matrícula, que és el definitiu. Un termini que ha estat acompanyat d’una tasca informativa per part del consell escolar i de l’ajuntament de Vilafranca per tal de garantir a totes les famílies un nivell alt de qualitat en l’ensenyament. Avui acaba la matrícula i finalitza la reserva de dues places per aula a totes les escoles per les necessitats educatives especials. També cal recordar que un grup de pares que es van trobar sense la seva escola de preferència es va reunir per tal de trobar solucions i que una de les propostes era la de matricular-se en grup a l’escola Baltà Elias, que disposa d’espai suficient. El resultat de tot plegat es coneixerà a partir del dillus, però la regidora d”educació, Lourdes Sánchez , recorda que la normativa l’estableix la generalitat. Lourdes Sánchez confia en que finalment les matrícules oferiràn un sistema cohesionat en l’ensenyament de Vilafranca. Lourdes Sánchez espera que el treball i l’esforç del consell escolar municipal es vegi recompensat amb una matrícula repartida que doni cohesió al mapa escolar de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: