Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui ha començat la Bibliopiscina de Vilafranca que durant un mes oferirà llibres i revistes als usu

Després de la bona acollida de l’ estiu passat, torna la Bibliopiscina organitzada per la biblioteca Torras i Bages amb la col·laboració del Patronat Municipal d’ Esports de Vilafranca.

Després d’ experimentar una aturada per espai d’ uns anys, a la capital penedesenca, aquest servei estiuenc es va reprendre l’ any passat.

La Bibliopiscina funciona des d’ aquest migdia i fins el 29 de juliol, a la zona d’ estiu del Complex Aquàtic. L’ objectiu és, segons la seva directora Montserrat Cantí, acostar-se als usuaris.

A l’ estiu són molts els vilafranquins i penedesencs que passen part del temps lliure a la piscina, refrescant-se i divertint-se i gràcies a la Bibliopiscina, també poden combinar oci i cultura.

Així, els usuaris de la piscina tindran l’oportunitat de submergir-se no sols a l’aigua, sinó també en la lectura. Dues propostes d’immersió diferents, però igualment refrescants i saludables.

A la Bibliopiscina, hi haurà una selecció de lectures variada que inclourà llibres infantils, còmics, premsa diària i números endarrerits de revistes d’actualitat. De tota manera, segons Cantí, la majoria d’ oferta és infantil.

Aquesta tria es fa tenint en compte l’ experiència de l’ any passat, quan el servei va ser utilitzat majoritàriament per infants i en segon terme, per els seus acompanyants adults.

Aquells que tenen carnet de la Torras i Bages podran accedir directament al servei i a la resta, se’ls tramitarà a l’ instant un carnet per a la Bibliopiscina.

Des del passat cap de setmana, la Torras i Bages fa horari d’ estiu i està oberta de dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 9 de la nit. Pel que fa a la Bibliopiscina, funcionarà fins el 29 de juliol, de dilluns a divendres des de la una del migdia fins dos quarts de 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: