Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta tarda comença la segona Vilanetparty de Vilafranca, ampliant la capacitat fins a 150 partici

L’ associació de Noves Tecnologies de Vilafranca organitza una segona edició del Vilanetparty des d` avui i fins diumenge, al pavelló firal de la zona esportiva.

Una de les novetats d’ aquesta trobada d’ usuaris d’ informàtica és l’ ampliació de la capacitat fins a 150 places. L’ any passat, hi van prendre part prop d’ un centenar de persones i enguany volen superar els 100 assistents.

Els participants poden començar a entrar-hi a partir de les 6 de la tarda i la inauguració oficial tindrà lloc a les 12 de la nit. Durant aquests tres dies els assistents, que tenen entre 14 i 42 anys, intercanviaran coneixements, participaran en tornejos i concursos o assistiran a conferències i tallers, tot sense sortir del pavelló de FIRAVI.

Un dels organitzadors, l’ àlex Criado, ha explicat que el plat fort són els torneigs de jocs. Els jocs, que han estat escollits per els mateixos participants, són Quake III, Warcraft III, Counter Strike 1.6 i el Need for Speed Underground 2.

Quant als concursos, n’ hi haurà de tunning d’ ordinadors, de llançament de Cd’s i a més, durant el transcurs de la party s’ aniran fent preguntes sobre informàtica i sobre Linux, que tindran premi.

Per celebrar la Vilanetparty, el pavelló de FIRAVI s’ ha habilitat per tal que als participants no els calgui sortir durant els 3 dies i també ofereixen servei de catering.

Les conferències d’ enguany tractaran sobre el programari lliure i estaran obertes a aquells que estiguin interessats, encara que no participin a la Vilanetparty. Les conferències tindran lloc demà, de 4 a 6 de la tarda, i dissabte de 4 a 8 del vespre.

La segona edició de Vilanetparty finalitzarà diumenge, a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: