Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest juny es poden fer diferents visites turístiques guiades a Vilafranca

Aquest inici del mes de juny ve marcat per una intensa activitat turística a Vilafranca.

Dissabte començarà una nova tanda de visites de "posta de sol" al Campanar de Vilafranca, una activitat que tindrà lloc durant tots els dissabtes de l’estiu i que es perllongarà fins a finals del mes de setembre.

Les visites guiades al Campanar són ja un clàssic de l’estiu a Vilafranca. El Patronat Municipal de Comerç i Turisme organitza aquestes visites per tal de que el públic conegui de prop part de la història de la ciutat a través d’un dels seus elements patrimonials més importants.

D’ altra banda, aquest diumenge tindrà lloc la darrera visita comentada per la Vilafranca Modernista de la temporada de primavera.

Precisament, tothom qui la faci obtindrà un carnet de descomptes per a qualsevol de les 8 rutes modernistes restants. La visita finalitza amb un concert de peces musicals del músic i poeta Apel·les Mestres, interpretades per la soprano Neus Calaf, acompanyada al piano per Montse Rios.

I més endavant, els dies 12 i 19 de juny, tindran lloc les visites comentades al Cementiri de Vilafranca.

Per participar d’aquestes tres varietats de visites turístiques de Vilafranca cal sol·licitar reserva prèvia a l’Oficina Municipal de Turisme, al telèfon 93 818 12 54 o bé adreçant-se als baixos de la Casa de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: