Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebra el divuitè concurs Sant Sadurní capital del país del cava de ràdioa

El Ràdio Club Sant Sadurní organitza una nova edició d’ aquest concurs puntuable per al campionat nacional de V-UHF.

L’ objectiu és promoure l’ activitat de V-UHF, contactar amb el major nombre possible d’ estacions i al mateix temps, promoure Sant Sadurní com a capital del cava.

Per participar-hi només cal tenir una emissora i la llicència de ràdioaficionat i entre dissabte i diumenge, fer el màxim nombre de contactes possibles. Tant es pot concursar a través de la freqüència modulada com de la banda lateral, per tant si hi ha bona propagació hi podran participar ràdioaficionats des de Portugal, Itàlia o Alemanya.

Els contactes es podran fer entre les 2 del migdia de dissabte i les 12 de la nit i diumenge, des de la una de la matinada fins a les 2 del migdia.

El concurs se celebra per divuitè any i al llarg d’ aquests anys, el panorama ha canviat molt. Segons Julián García, les noves tecnologies de la comunicació i Internet han servit perquè la ràdioafició torni als seus orígens.

Les bases del divuitè concurs Sant Sadurní capital país del cava de ràdioaficionats es poden consultar a la pàgina web www.marenos.com/rcs o a través del web del Ràdio Club Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: