Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alguns veïns de Vilafranca han vist com els treballadors de la recollida de brossa abocaven contenid

Diferents testimonis han comentat a la nostra emissora que aquesta matinada els ha despertat un soroll fort i que mirant al carrer han vist com un grup de persones abocava contenidors plens de

Aquest fet ha agreujat l’estat dels carrers de Vilafranca, i més , tenint en compte que ahir a la nit s’havien d’aplicar els serveis mínims decretats per la Generalitat i que no s’han aplicat. Els contenidors, tan de brossa inorgànica com de brossa orgànica, continuen plens a vessar i es comencen a veure força voreres afectades per l’acumulació de bosses de brossa a peu de carrer. Aquesta brossa afecta a determinats veïns de manera especial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: