Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

437 persones van fer la seva donació de sang a la marató de donació de sang que es va fer dilluns a

Tot i que al matí, el nombre de donacions no era molt alt, durant la tarda van ser més les persones que es van animar a fer de donants.

Al migdia només s’havien fet 88 donacions i a les set de la tarda s’havia assolit la xifra de les 200, poc tenint en compte el que es va fer l’anterior vegada i que, en aquesta ocasió, s’havien posat com a mínim la xifra de 400 donacions. Finalment es va anar prenent embranzida i tot i la pluja d’ahir a última hora de la tarda es va sobrepassar la xifra. Des del Banc de Sang es mostrava satisfacció per la resposta rebuda.L’objectiu d’aquesta marató és sobretot captar nous donants. Els responsables del Banc de sang ahir a última hora no tenien les dades, però havien vist força cares noves entre els donants i tampoc no hi faltaven els donants fidels que sempre s’ofereixen per donar sang cada cop que visita Vilafranca la Unitat Mòbil.De cara a aquest estiu, està previst que al juliol, segurament cap al dia 18, visiti la vila la Unitat Mòbil del Banc de Sang per fomentar així la campanya d’estiu i augmentar les donacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: