Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16 alumnes de Secundària de l’Alt Penedès participaran al projecte Campus Ítaca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona perquè 16 alumnes de Secundària puguin participar al projecte Campus ítaca durant els mesos de

Es tracta d’un projecte socioeducatiu per a estudiants que han finalitzat el 3r curs d’Ensenyament Secundari Obligatori i té per objectiu estimular-los a continuar estudiant després d’acabar l’ESO.

Hi ha alumnes amb bones capacitats per a l’estudi però que, pel seu entorn familiar o social o per altres motius, no se senten ni atrets ni motivats per l’opció de continuar estudiant. El projecte Campus ítaca va destinat a aquests alumnes, amb la voluntat de fer-los conscients de les seves capacitats i possibilitats.

Consisteix en una estada de 9 dies (del 27 de juny al 7 de juliol) al campus de la UAB, durant la qual els nois i les noies fan activitats acadèmiques, lúdiques i de suport a l’estudi

16 alumnes dels instituts d’Ensenyament Secundari El Foix, Eugeni d’Ors, i Milà i Fontanals tindran l’oportunitat de participar en aquest projecte socioducatiu, juntament més de 200 alumnes d’altres instituts de Catalunya.

L’aportació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per a la participació dels alumnes al projecte Campus ítaca serà de 3.000 euros. I, per tal de facilitar que els alumnes seleccionats pels instituts hi assisteixin, la participació no comportarà cap cost econòmic per a les seves famílies.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: