Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV comença dimecres la desena temporada del "Va de castells"

El dimecres 18 de maig Vilafranca TV comença la desena temporada consecutiva del programa "Va de castells", que es distribuirà per satèl·lit a tot Catalunya, a través de la Xarxa de Televisions Locals

Junt amb "Solidària", que s’emet per més de 30 televisions de tot Catalunya", el programa "Va de castells" s’ha convertit en un dels espais emblemàtics de la televisió de Vilafranca. Amb motiu del seu desè aniversari s’introduiran diverses millores per tal de contribuir a la seva consolidació.

"Va de castells" és un programa d’informació castellera produït per Vilafranca TV per a la XTVL. Cada edició, de 25 minuts de durada, consta d’un resum de les principals actuacions castelleres de la setmana, un reportatge sobre història o tècnica castellera, i seccions d’entrevistes, actualitat i agenda. Aquesta desena temporada el programa presentarà una nova imatge gràfica i inclourà una classificació amb les colles més destacades.

També hi haurà alguns programes monogràfics, com l’especial d’inici de la temporada, el de la diada de Sant Fèlix, i el resum final, que clourà la sèrie de programes el 30 de novembre. A més d’un reportatge especial dedicat a les anècdotes i les construccions que han marcat els darrers 10 anys de castells.

Per Vilafranca TV "Va de castells" es podrà veure cada dimecres a dos quarts de cinc de la tarda, amb repetició cada tres hores fins l’endemà a dos quarts d’onze del matí. Estarà en antena del 18 de maig, amb la presentació de la temporada, fins al 30 de novembre.

L’equip del "Va de castells" està format per Jordi Morgades a la producció, realització i grafisme, al capdavant d’un equip tècnic integrat per Carles Comajuncosas, David Bertran, Jesús Urgell i Maria Antònia Sadurní; la coordinació general va a càrrec del cronista casteller Josep Ribes, que també s’ocupa de guions i locució, amb la col·laboració dels cronistes castellers Jordi Mir i Carles Esteve; i amb la veu d’àlex Santamaria i les presentacions de Jaume Recasens.

Per a qualsevol consulta o suggeriment sobre el programa podeu adreçar-vos a

L’equip tècnic del "Va de castells" també realitza "Diades castelleres", el resum d’una de les principals actuacions de la setmana a càrrec de les colles vilafranquines. "Diades castelleres" es pot veure cada dilluns a dos quarts de cinc de la tarda, amb repetició cada tres hores fins l’endemà a dos quarts d’onze del matí. Com és habitual "Diades castelleres" obrirà la temporada amb l’actuació de les Fires de Maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: