Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra la festa del comerç just

L’objectiu d’aquesta festa és potenciar el coneixement del comerç just, donant a conèixer la seva funció. Aquesta celebració va tenir lloc de manera conjunta amb més de 60 municipis de tot Catalunya.

La plaça de l’ajuntament i la plaça sant Joan van acollir ahir aquesta festa que sota el lema de canvia el teu consum comença a canviar el món, pretén donar a conèixer aquest comerç basat en l’intercanvi just entre productor, venedor i comprador i en les condicions de treball dignes.

Molta gent va acostar-se ahir a la Festa per tal de participar en diverses activitats. Una de les més multitudinàries va ser el taller de danses africanes

Des de la organització es remarcava ahir els objectius d’aquesta festa

Entre les múltiples activaitas va haver-hi també jocs d’animació, i un espectacle d’animació amb Roger Canals i Cia. En el decurs de la festa hi havia la possibilitat d’adquirir productes de Comerç Just a les parades que ONG i botigues de Vilafranca havien exposat.

Els botiguers remarcaven ahir el creixement de compradors d’aquests productes, que han descobert que a banda de ser una acció solidària es tracta de productes d’alta qualitat

I si bé en alguns casos els preus tendeixen a ser relativament elevats es remarca la importància de participar en un procés just tant per a l’elaborador com per a venedor i comprador.

Pel que fa a Vilafranca, les entitats organitzadores són l’Ajuntament, Cooperacció Alt Penedès, Grup Tercer Món-Mans Unides. Hi col·laboren Aram i Pangea i els esplais infantils de la Vila MIV i GEP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: