Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos va ser present en el pregó de les fires de maig amb pancartes protestant pels baixos

Josep Lluís Bonet va pronunciar el primer pregó de la seva vida i ho va fer amb la imatge al seu davant d’un grup de 10 persones vinculades al sindicat Unió de Pagesos

Josep Marrugat apuntava al president del Grup Freixenet com a principal instigador de la política de baixos preus , per aquest motiu criticaven que se l’hagués escollit com a pregoner de les fires de maig.Els pagesos es van manifestar silenciosament mentre va durar l’acte oficial i quan va acabar van fer sonar una sorollosa botzina. Per la seva part Bonet va fer referència en el transcurs del pregó a la presència dels pagesos, i a l’acabar va reconèixer el seu dret de manifestació. De tota manera el president de Freixenet creu que no els viticultors no tenen raó.Bonet va dir que no entenia la manifestació d’ahir perquè la taula interprofessional de vins blancs, on s’han de dirimir les diferències, continua estant en marxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: