Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca pensa mantenir-se en la freqüència del 90.2

El ministeri d’Indústria del govern espanyol ha fet arribar una ordre a l’ajuntament comunicant un canvi de freqüència de Ràdio Vilafranca, que en l’actualitat es pot sintonitzar al 90.2 de la freqüència modulada.

La proposta del ministeri és de traslladar l’emissora al 107.8 del dial radiofònic. L’ordre indica que el canvi s’hauria de fer a partir del 9 de juny. El canvi de freqüència obligaria a reduir la potència d’emissió per no interferir amb Ràdio Foix de Torrelles que surt al 107.9. Des de Ràdio Vilafranca, però , no es pensa en el canvi de freqüència. L’ordre del ministeri pot ser modificada per la Generalitat de Catalunya i s’estan fent les negociacions necessàries perque l’emissora municipal de Vilafranca mantingui el 90.2. Aquesta freqüència està considerada tècnicament molt millor, i és la més apropiada per l’emissora de la capital de comarca.Toni Olivella recorda que en la història de 23 anys de Ràdio Vilafranca ja es va viure un canvi de freqüència.La història de Ràdio Vilafranca i la seva intensa activitat informativa i de continguts són un aval per defensar la freqüència davant de les administracions que tenen la capacitat per prendre aquesta decisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: