Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola dóna suport a una proposició del Congrés que insta al govern central a retornar el local de

Tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Olèrdola han manifestat el seu recolzament a una proposició no de llei presentada per ERC al Congrés de Diputats en la qual s’insta al govern central a

L’equip de govern té la intenció de reparar la teulada del local però no ho fa perquè, en atorgar-se només la cessió d’us per 5 anys, no hi ha opció per rebre les subvencions indispensables per a fer-ho.

La proposició va ser entrada en registre l’ 1 d’abril i es preveu debatre en els propers dies.

D’altra banda, tots els grups municipals van mostrar el seu acord en sol·licitar un ajut per import de 30 mil euros al Departament de Benestar i Família, per al Casal d’Avis del Centre Cívic de Sant Pere Molanta.

Durant el ple es va donar compte de la liquidació del pressupost de 2004 i de la incorporació del romanent de tresoreria al d’aquest 2005. Després de descomptar els 212.000 euros que es reincorporen del 2004 i els 172.00 d’inversions pendents de realitzar l’any passat, l’exercici es va tancar amb una quantitat de 102 mil euros.

El ple també va acordar amortitzar la plaça d’arquitecte tècnic a temps complert i crear-la a temps parcial. La decisió ha comportat acomiadar el treballador que realitzava aquestes tasques, seguint la recomanació de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: